Afscheidsreceptie Sandra en Bregje

27/04/2019

“Afscheid assistente Sandra en huisarts Bregje van Schijndel: afscheidsreceptie op de praktijk, woensdag 29 mei 15:00-17:00 uur. Wees welkom!”

Helaas en nog tamelijk onverwacht, zal per 1 juni 2019 onze doktersassistente Sandra de huisartsenwereld verlaten. Ze gaat werken op de pre-operatieve poli van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Jarenlang werkte ze als vast gezicht in de praktijk van voorganger Van der Zwan.

Inmiddels werkt ze ook alweer bijna vier jaar voor Crop, maar nu gaat ze een nieuwe uitdaging aan. De overstap vlotte uiteindelijk zo snel, dat haar vertrek al spoedig plaatsvindt.Als plaatsvervanger start Marthe Pluimakers per 1 mei. Eerder werkte zij op de poli gynaecologie van het Bronovo ziekenhuis, nu start ze met de opleiding tot doktersassistente.

Daarom is er ook nog een vacature voor een ervaren doktersassistente, die we hopelijk spoedig zullen vinden.
Ook huisarts Van Schijndel is helaas genoodzaakt haar werk in onze huisartsenpraktijk te beëindigen. Haar partner heeft in Eindhoven werk gevonden.Dus naast het prachtige nieuws dat ze eind maart opnieuw een dochter hebben gekregen, een life event. Gelukkig hebben we een opvolgster gevonden in huisarts Paulette Oerlemans-Egberts. Ik kijk uit naar haar start na haar zwangerschapsverlof, per 1 augustus 2019.

Zowel Sandra als Bregje willen wij als team van huisartsenpraktijk Crop, en ik in het bijzonder als praktijkhouder, van harte bedanken voor hun jarenlange inzet. Het allerbeste voor de toekomst gewenst!

Posted in Geen categorie