Petra van de Leur

Ik ben Petra van de Leur

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om een liefdevol gezin, fijn sociaal leven en een goede baan te hebben, psychisch ziek te worden en… uit de maatschappij te vallen. In het verleden heb ik diverse mooie functies mogen bekleden binnen t bedrijfsleven. Echter heb ik ook een verleden met trauma en onverwerkt leed achter de rug. Gaandeweg de jaren bleef ik over mijn eigen grenzen rennen, niet wetende dat ik überhaupt grenzen had. Uiteindelijk resulteerde dit, na meerdere perioden van Burn-out en overspannen zijn, in een zware depressie.

Na vele therapieën, terugvallen en weer opstaan, stap voor stap, ben ik uiteindelijk bij mijn eigen hart en leven teruggekomen. In 2015 heb ik dan ook besloten om mijn ervaringen te gebruiken om andere mensen te helpen terug te keren naar de eigen balans, de verbinding te laten aangaan met zichzelf en dus ook met de medemens.

Ik ben in staat om op een directe en pure manier jouw kern te raken. Onbewuste processen Bewust te maken, handvatten te geven voor je dagelijks leven en te leren leven vanuit balans en innerlijke kracht. Ik geloof dat wij allemaal gelukkig mogen en kunnen zijn. De tegenslagen van het leven komen op eenieder zijn/ haar pad. Echter: als je jezelf hebt om op terug te vallen, in staat bent om vanuit openheid te leven en contact te hebben met anderen, is het leven elke dag weer een dankbare reis.