Zwangerschapswaarneming huisarts Van Schijndel

29/11/2018

Huisarts Van Schijndel verwacht nog een kindje in het komende voorjaar. Mooi nieuws!
Daarom zal zij wel tijdig met zwangerschapsverlof gaan.

Dit betekent, dat 20 december 2018 voorlopig haar laatste werkdag is.
Per zomer 2019 verwacht zij haar werk als huisarts in onze praktijk weer te hervatten.

De huisartsenpraktijk zorgt voor waarneming van huisarts Van Schijndel om voldoende capaciteit te hebben voor goede kwaliteit en tijd voor zorg.
Deze vervangende huisartsen zijn vooraf zorgvuldig beoordeeld en zijn mensen die aansluiting vinden met de praktijk. Laagdrempelig overleg vindt plaats tussen huisarts Crop, het team, en de waarnemende huisartsen. Met vertrouwen kan u dus ook terecht bij de waarnemende artsen.

Hieronder ter uwer kennismaking een bericht van huisarts mevrouw Dubois, die van midden januari tot zomer 2019 huisarts Van Schijndel zal vervangen.

Mijn naam is Albertien Dubois, en ik kom met veel plezier de huisartsenpraktijk van dokter Crop tijdelijk versterken. Ik werk nu ruim 6 jaar als huisarts. Na 2 jaar in Duitsland te hebben gewerkt als ‘allgemeinarztin’ ben ik in de regio Den Haag terecht gekomen. Daarnaast heb ik enkele jaren ervaring in de neurologie Naast huisarts ben ik moeder van 3 jonge kinderen.
U kunt van mij een open houding verwachten en een begripvolle dokter, die graag samen met u kijkt naar uw vragen en de mogelijke oplossingen. Ik verheug me op mijn aankomende tijd in Leidschendam.

Albertien Dubois
Huisarts
(Tevens Kaderarts Beleid en Beheer)

Posted in Praktijk Nieuws